Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Καθαριστικά απολύμανσης

Πιστοποιημένα καθαριστικά για απολύμανση

Κατά τη διάρκεια της απολύμανσης σκοπός μας είναι να μειώσουμε το συνολικό αριθμό των ζωντανών μικροοργανισμών είτε αυτά είναι μικρόβια, ιοί, μύκητες, βακτήρια είτε κοκκοειδή κ.α. που έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός υγιεινού και ευχάριστου περιβάλλοντος. Για να είναι μια απολύμανση επιτυχής θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα μέσα τα λεγόμενα καθαριστικά απολύμανσης. Αυτά είναι χημικές ουσίες οι οποίες μειώνουν σημαντικά τον αριθμό των μικροβίων, τα γνωστά απολυμαντικά. Η αποτελεσματικότητά τους επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες όπως η θερμοκρασία εφαρμογής, η συγκέντρωση της χημικής ουσίας, το pH, ο χρόνος επαφής του απολυμαντικού με την επιφάνεια που θέλουμε να απολυμάνουμε κ.α.

Στην αγορά υπάρχουν διάφορα καθαριστικά απολύμανσης σε προσιτές τιμές, τα οποία έχουν εξειδικευμένη χρήση ανάλογα με το τι θέλουμε να καθαρίσουμε. Τα περισσότερα απολυμαντικά σκευάσματα περιέχουν ουσίες όπως η χλωρίνη και η ιωδίνη. Πριν τη χρήση διαβάζουμε πολύ καλά τις οδηγίες χρήσης μιας και πολλά από αυτά απαιτούν προστατευτικά μέτρα και καλό ξέπλυμα.

Η χρήση των καθαριστικών απολύμανσης πρέπει να γίνεται με προσοχή (κυρίως όταν στους χώρους υπάρχουν μικρά παιδιά) και πάντα με την υποστήριξη και καθοδήγηση επιστημόνικού προσωπικού που είναι υποχρεωμένο να τηρήσει τις ξεχωριστές οδηγίες του κάθε εγκεκριμένου καθαριστικού για σωστή χρήση.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα σκευάσματα απολύμανσης μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα Φάρμακα Απολύμανσης με αναλυτικές και λεπτομερείς πληροφορίες περί του θέματος.