Καλέστε άμεσα: 210.96.08.704 --- 6977.369.482

Ψαράκι

Έντομο ψαράκι

Το ψαράκι ή ασημόψαρο (Lepisma saccharina) είναι ένα μικρό έντομο το οποίο δεν έχει φτερά. Το χρώμα του είναι γκρι - ασημί ενώ η όψη του θυμίζει ελαφρώς ψάρι. Για το σπίτι, το κατάστημα ή οποιονδήποτε άλλο χώρο αποτελεί κίνδυνο αφού τρέφεται με υδατάνθρακες ή πολυσακχαρίτες. Η καταπολέμησή του είναι αναγκαία γιατί πολλαπλασιάζεται πολύ γρήγορα. Αγαπάει την υγρασία για αυτό συνήθως θα το συναντήσουμε σε υπόγεια, αποθήκες, σοφίτες και μπάνια.

Αν δεν αντιμετωπίσουμε το ψαράκι γρήγορα αυτό θα καταστρέψει χαλιά, ρούχα, βιβλία, κόλλες, ταπετσαρία, χρώμα, χαρτιά, φωτογραφίες, υφάσματα, λινά, μεταξωτά, βαμβακερά, βαμβάκι, δερμάτινα, συνθετικά και πολλά άλλα. Στα λαΪκά το ψαράκι αναφέρονται και ως σκόρος βιβλίων ενώ πολλές φορές το συνανατάμε με τον όρο ασημόψαρο (silverfish). Θεωρούνται οικιακά παράσιτα μιας και καταστρέφουν σχεδόν τα πάντα στο πέρασμά τους ενώ μπορούν να ζήσουν και ένα χρόνο χωρίς φαγητό. Εδώ θα πρέπει να πούμε πως το ψαράκι δεν μεταδίδει κάποια ασθένεια οπότε δεν αποτελεί κίνδυνο για την υγεία μας. Έτσι, μπορούμε να επισημάνουμε ότι το τσίμπημα από ψαράκι δεν θεωρείται επικίνδυνο.

Είναι λοιπόν εμφανές πως η καταπολέμησή στα ψαράκια πρέπει να γίνει γρήγορα, με ασφάλεια και επιτυχία. Η εταιρεία μας εφαρμόζει μια σειρά από ενέργειες που σκοπό έχω την αντιμετώπιση και την εξόντωση των ψαρακίων. Με την εφαρμογή ειδικών σκευασμάτων απεντόμωσης, τα οποία είναι πιστοποιημένα και ασφαλή, τα ψαράκια εξαφανίζονται με μιας από το διαμέρισμά ή την επιχείρησή σας.

Η διαδικασία της απεντόμωσης για να εξαλείψετε τα ψαράκια γίνεται σε οικονομικές τιμές και στις περισσότερες περιπτώσεις αρκεί μόνο μια εφαρμογή. Η χρήση εντομοκτόνου δεν είναι πάντα απαραίτητη και αυτό γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις τοποθετούνται εξειδικευμένες παγίδες που είτε αιχμαλωτίζουν είτε απωθούν τα συγκεκριμένα έντομα.

Η ομάδα του Apolymanseis Gr ειδικεύεται στις στοχευμένες απεντομώσεις δίνοντας λύσεις σε χρόνια προβλήματα που δημιουργούν τα έντομα σε σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους.